• FREDERICA VERHOEFF

    HLB | Header | Werken-bij

LAAT IK BEGINNEN MET HET FEIT DAT HET VOOR MIJ WEL UIT MIJN ‘COMFORTZONE’ IS OM EEN BLOG TE SCHRIJVEN, MAAR DAARENTEGEN GA IK GEEN UITDAGING UIT DE WEG.

Dit geldt overigens ook voor mijn werk. Geen dag is hetzelfde voor mij. Óf dit nu komt door de diversiteit aan werkzaamheden die vallen onder mijn functie als managementassistente Óf door de betrokkenheid bij de organisatie die is ontstaan door de jaren heen dat ik werkzaam ben bij HLB Amsterdam. Maar misschien komt het wel door een combinatie van beide en de persoon die ik ben! Wie zal het zeggen.

Hoe kan ik nou het beste omschrijven hoe het is om te werken bij HLB Amsterdam als managementassistente?

Ik ben begonnen als secretaresse en met alle daar bijhorende (standaard) taken/verantwoordelijkheden, zoals inkomende en uitgaande correspondentie. Door de jaren heen is het ‘secretaresse vak’ en wat daarvan wordt verwacht veranderd. Alles werd al digitaal, maar mede door COVID-19 is dit nog heel veel meer geworden. Moest ik voor COVID-19 nog een afspraak plannen met een klant op kantoor, is dit nu een ‘Teamsmeeting’ geworden waarbij je de klant/relatie moet accepteren als deze in de Lobby ‘zit’.

Ook blijkt dat door COVID-19 het thuiswerken heel goed te realiseren is en het werkt. Ik vermoed dat het thuiswerken en de flexibiliteit ook ná COVID-19 voor een gedeelte zeker zal blijven.

Door de jaren heen heb ik voor steeds meer zaken verantwoordelijkheid gekregen of misschien wel genomen. Je kan hierbij denken aan facturatie, debiteuren- en crediteurenbeheer, maar ook de ondersteuning bij de Directie en het MT. Toch blijft het leuk om de ‘extra’ zaken, zoals een personeelsuitje of/en een kwartaalbijeenkomst organiseren een leuke afwisseling/uitdaging. Je moet altijd maar afwachten of je iedereen (althans een groot gedeelte) het naar de zin te maken.

De sfeer bij HLB Amsterdam is informeel en laagdrempelig. Je weet wat waar je collega mee bezig is tijdens het werk, maar misschien wel belangrijker…. Je weet ook wat er in de privésfeer speelt. Mede daardoor zijn er korte lijnen binnen kantoor.

Soms krijg ik weleens de vraag;
“Wat doe je eigenlijk?’’

En dan zeg ik altijd gekscherend;
“Je kan mij alles vragen en ik regel het (althans dat probeer ik).”

Voorwaarden

Privacybeleid

KVK 18232803

BTW NL83028020282

© Copyright - Werken bij HLB