• JEFFREY VAN DOORN

    HLB | Header | Werken-bij

JEFFREY VAN DOORN, AFSTUDEERSTAGIAIR HLB AMSTERDAM

23 jaar en woonachtig in Nieuwegein. Student Accountancy aan de Hogeschool Utrecht.

Je bent begonnen tijdens COVID-19. Hoe heb je dit ervaren?
In februariben ik gestart bij kantoor HLB Amsterdam. De afgelopen weken heb ik kunnen werken op zowel kantoor Amsterdam als Hilversum. Daarnaast heb ik vanwege de ‘Coronamaatregelen’ ook veel thuis gewerkt. Beide kantoren hebben een prettige sfeer om te werken. Veel collega’s werken vanuit huis en heb ik dus nog niet kunnen ontmoeten De collega’s die ik wel heb kunnen ontmoeten hebben me warm ontvangen en stellen zich behulpzaam en vriendelijk op. Zodra we weer vast naar kantoor kunnen, hoop ik zo snel mogelijk iedereen beter te leren kennen.

Hoe ging het met inwerken?
Het is een bijzondere periode om ergens te beginnen. Ondanks deze pandemie ben ik goed ingewerkt, voornamelijk door mijn directe collega’s Dennis Weel en Dennis de Jongh. Beiden zijn zij werkzaam als Junior Assistant Accountant. De eerste week heeft Dennis de Jongh mij kennis laten maken met het kantoor en de werkzaamheden die we oppakken. Vanaf de tweede week ben ik samen met Dennis Weel meteen aan de slag gegaan met het samenstellen van jaarrekeningen voor klanten. Het is fijn dat ik direct meegenomen ben in een grotere opdracht, zodat ik met diverse aspecten in aanraking kom.

Wat ik verder als prettig heb ervaren, is dat het mede door andere collega’s mogelijk is gemaakt dat ik in het begin wat vaker op kantoor heb kunnen werken. Het is toch makkelijker om direct uitleg te krijgen als je tegenover iemand zit, dan via Microsoft Teams.

”Ik heb tijdens de kantorendagen van de Hogeschool Utrecht kennis kunnen maken met HLB Amsterdam. Hier kreeg ik direct een prettig gevoel bij. Ik heb het idee dat ik mijzelf verder kan ontwikkelen bij HLB Amsterdam.”

Hoe ervaar je het thuiswerken?
Thuiswerken is helemaal nieuw voor mij, dus wennen is het wel! We hebben een snelle laptop, extra beeldschermen en een thuiswerkplek. Hierdoor werk je vanuit huis net zo prima als op kantoor. Binnen HLB werken we met Microsoft Teams, hierdoor sta je de gehele werkdag in contact met je collega’s.

Waarom heb je voor HLB Amsterdam gekozen?
Ik heb tijdens de kantorendagen van de Hogeschool Utrecht kennis kunnen maken met HLB Amsterdam. Hier kreeg ik direct een prettig gevoel bij. Ik heb het idee dat ik mijzelf verder kan ontwikkelen bij HLB Amsterdam. Mijn gevoel werd bij het kennismakingsgesprek versterkt. Er was oprechte interesse in mij, mijn ambities en ik kreeg direct de indruk dat er met mij meegedacht werd aan invulling van mijn afstudeertraject.

Waar zie jij jezelf staan over 5 jaar (op werkgebied)?
Allereerst ga ik dit jaar mijn opleiding HBO Accountancy afronden. Vervolgens wil ik mijn studie verder oppakken met de Post HBO Accountancy-opleiding. Als het theoretische deel van de opleiding is afgerond, wil ik aan de slag gaan met de praktijkopleiding AA. Ik heb de keuze voor AA-accountant gemaakt, omdat ik het samenstellen van jaarrekeningen interessant vind om te doen. Ik wil mijzelf graag verder blijven ontwikkelen en blijven uitdagen, zodat ik uiteindelijk klanten verder kan helpen door hen op financieel gebied te adviseren.

OOK AAN DE SLAG BIJ HLB NET ALS JEFFREY?

Voorwaarden

Privacybeleid

KVK 18232803

BTW NL83028020282

© Copyright - Werken bij HLB