• JULIE PETIET

    HLB | Header | Werken-bij

JULIE PETIET

Mijn naam is Julie Petiet en ik ben momenteel werkzaam bij HLB Van Daal in Dongen als secretaresse. Nieuwsgiering naar het verloop van mijn loopbaanpad binnen HLB Van Daal? Ik vertel het je graag in deze blog!

Begin 2015 ben ik begonnen binnen HLB Van Daal als secretaresse. Na vijf jaar besloot ik toch voor een andere richting te kiezen. Dit was voor mij een ingrijpende keuze en het voelde heel dubbel. Ik had het erg naar mijn zin binnen HLB Van Daal en alle collega’s onderling zijn erg hecht, ongeacht welke functie je bekleedt. We zijn één team. Dat is wat ik zo fijn vind aan werken bij HLB Van Daal. In de functie van secretaresse heb je uiteraard veel contact met klanten. Ook zij vonden het jammer dat ik de keuze had gemaakt om de organisatie te verlaten. Ik heb op een fijne manier afscheid genomen van zowel mijn collega’s als klanten.  

Na een aantal maanden kwam bij mij het besef dat de switch toch niet geheel bij mij paste. Ik ben op zoek gegaan naar een andere uitdaging. Ik miste stiekem mijn collega’s en de klanten waarmee ik in die vijf jaar een relatie had opgebouwd. In de tussentijd heb ik ook contact gehouden met de collega’s. Toen zij te horen kregen dat ik op zoek was naar een andere uitdaging, ben ik direct uitgenodigd voor een gesprek. Ik was blij verrast en ergens ook wel verbaasd toen ik te horen kreeg dat ik op gesprek mocht komen. Ik had ook een aantal andere gesprekken lopen, maar het voelde binnen HLB Van Daal gelijk weer vertrouwd. Al vrij snel werd besloten dat ik mijn oude functie weer mocht bekleden en iedereen gaf mij direct het gevoel dat ik weer erg welkom was. De veiligheid en zekerheid die ihad en heb, spreekt mij het meest aan. Ook om weer deel uit te maken van dit hechte team vond ik erg belangrijk.  

Sinds medio 2020 ben ik weer terug bij HLB Van Daal en heb ik mijn plekje in Dongen snel weer gevonden. Eigenlijk voelde het alsof ik nooit was weggeweest. Collega’s waren erg blij en van klanten kreeg ik ook berichten dat ze blij waren weer een vertrouwd gezicht op het secretariaat te hebben.  

Nu ik terugkijk op mijn loopbaanpad binnen HLB Van Daal ben ik nog steeds heel erg blij met de keuze die ik heb gemaakt. Ik ben geen nummertje of één van de zoveel medewerkers. De reacties die ik heb ontvangen van zowel collegaals klanten waren lovend en dat heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik hier echt op mijn plek zit.  

HEB JIJ VRAGEN AAN JULIE OF OVER WERKEN BIJ HLB VAN DAAL?

Voorwaarden

Privacybeleid

KVK 18232803

BTW NL83028020282

© Copyright - Werken bij HLB