• MONIQUE VAN DER BOOG

    HLB | Header | Werken-bij

MONIQUE VAN DER BOOG, SALARISADMINISTRATEUR HLB AMSTERDAM

‘Mijn naam is Monique van der Boog, salarisadministrateur bij HLB Amsterdam en ik vertel graag over hoe ik mijn carrière bij HLB Amsterdam gestart ben.’

Na het behalen van mijn HAVO diploma ben ik direct in militaire dienst gegaan. Ruim 8 jaar heb ik met veel plezier bij de Koninklijke Landmacht gediend en twee mooie uitzendingen mogen draaien. Mijn eerste uitzending was KFOR2, deze liep van november 1999 t/m mei 2000 in Kosovo. Tijdens deze uitzending was ik nog werkzaam als geneeskundig verzorger. 

Mijn tweede uitzending was SFOR16 in Bosnië. Daar ben ik werkzaam geweest als kassier. Ik had namelijk inmiddels de overstap gemaakt naar de administratieve dienst omdat mijn passie niet bij de geneeskundige dienst lag. Gedurende mijn periode op de kazerne ben ik vooral werkzaam geweest als hulp Admeurwat vergelijkbaar is met een junior salarisadministrateur. 

Na ruim 8 jaar heb ik in 2006 de keuze gemaakt de militaire dienst te verlaten, ik wilde meer naar huisje, boompje, beestje en een carrière in militaire dienst is nu eenmaal niet goed te combineren met jonge kinderen en een gezinsleven. 

In deze periode wilde ik mijn carrière starten in de richting van HR, totdat ik na een heel leuk gesprek toch op de salarisadministratie terecht ben gekomenEen keuze waar ik geen spijt van heb gehadVervolgens heb ik mijn praktijk diploma loonadministratie behaald. In april 2016 kwam ik bij HLB (toen nog HB2) terecht. Ik was op dat moment werkzaam in Houten en wilde graag wat dichterbij huis gaan werken. HB2 zat destijds nog in Amersfoort, maar de verhuizing naar Amsterdam en Hilversum stond voor de deur wat voor mij de doorslag gaf. 

Momenteel werk ik nog steeds met plezier bij HLB Amsterdam. Wat ik prettig vind aan HLB? De informele werksfeer, het wederzijds vertrouwen (denk aan thuiswerken, ook nog voor de Corona crisis) en de prettige samenwerking met collega’s. Er is voldoende ruimte voor individuele groei en ontwikkeling.  

Ik ben nu bijna 5 jaar werkzaam voor HLB Amsterdam en heb het nog steeds goed naar mijn zin! 

OOK AAN DE SLAG BIJ HLB NET ALS MONIQUE?

Voorwaarden

Privacybeleid

KVK 18232803

BTW NL83028020282

© Copyright - Werken bij HLB