• ROOS VAN GISBERGEN

    HLB | Header | Werken-bij

ROOS VAN GISBERGEN

Is in 2020 gestart als senior assistent accountant op de controlepraktijk bij HLB Blömer en inmiddels is zij werkzaam als Controleleider.

Kun je kort vertellen wie je bent, waar je vandaan komt en wat je doet? 

Ik ben Roos van Gisbergen en woon sinds 3 jaar samen met mijn vriend in IJsselstein. Ik ben geboren en opgegroeid in Baarn. Sinds 1 april ben ik werkzaam bij HLB Blömer als senior assistent op de controlepraktijk. Na het behalen van mijn bachelor Accountancy aan de Hogeschool van Amsterdam, heb ik op de Nyenrode Business Universiteit mijn Master Accountancy gehaald.  Momenteel ben ik bezig met het afronden van laatste vak van de Post-Master, zodat ik daarna theoretisch ben afgestudeerd.

Hoe ervaar je de begeleiding, coaching en het contact met de partners?

De open sfeer, vriendelijke benadering en coachende stijl van de collega’s en partners bij HLB Blömer hebben het voor mij mogelijk gemaakt om snel opgenomen te worden binnen de bedrijfscultuur en het team van HLB. Helaas heb ik nog niet iedereen in real life kunnen ontmoeten, echter ken ik al een behoorlijk aantal collega’s!

Wat opvallend is, is dat iedereen je welkom heet en openstaat voor begeleiding, een unieke ervaring en zeker een kenmerk om trots op te zijn!

In deze tijd vond ik het best spannend om te starten met een nieuwe baan. De onboarding is bij HLB Blömer goed geregeld, zo kreeg ik voor de start al een leuk welkomstpakket. In mijn eerste maand zijn mij verder nog opgevallen dat we bij de controle afdeling een wekelijks koffiemoment hebben wat de teamspirit zeker ten goede komt en ik op een fijne manier mijn collega’s leer kennen.

Wat zijn je ambities voor de toekomst? Waar zie je jezelf over een vijf jaar?

Mijn ambitie voor de toekomst is het behalen van de Register Accountant titel. Na het afronden van zowel mijn theoretische als praktijk opleiding hoop ik over een aantal jaar de prachtige RA titel achter mijn naam te kunnen zetten.

Als je één hele vrije dag hebt, wat doe je dan het liefst?

Wanneer ik een dag vrij heb, hoop ik natuurlijk op een beetje lekker weer zodat ik van de zon kan genieten. Ook vind ik het leuk om gezellig met mijn vriendinnen af te spreken, een middagje shoppen met mijn zusjes, lekker uiteten gaan of lunchen op het terras, zo is een vrije dag snel gevuld.

Voorwaarden

Privacybeleid

KVK 18232803

BTW NL83028020282

© Copyright - Werken bij HLB