• RUBEN VAN DEN BROEK

    HLB | Header | Werken-bij

RUBEN VAN DEN BROEK, JUNIOR ASSISTENT ACCOUNTANT HLB AMSTERDAM

Je bent begonnen tijdens COVID-19. Hoe heb je dit ervaren?

Ik ben op 9 november 2020 begonnen bij HLB Amsterdam. De periode dat COVID-19 nog steeds onder ons is. Het was wel raar om te beginnen tijdens deze pandemie, omdat je natuurlijk niet alle collega’s ziet en spreekt. De collega’s waar ik het meest mee te maken heb, heb ik al vaak gezien en gesproken, dus dat is heel fijn. Ik denk zelf dat HLB een prettige werkwijze heeft met thuiswerken en de programma’s die zij gebruiken om te communiceren met de collega’s. Kortom: het is een gekke tijd, maar ik ben warm en fijn ontvangen!

Hoe ging het met inwerken?

De afgelopen weken was ik voornamelijk te vinden op het kantoor in Hilversum en werd ik goed opgevangen. Voornamelijk Dave de Ruiter en Dennis de Jongh hebben mij geholpen met inwerken. Juist de combinatie met af en toe op kantoor werken en de overige dagen thuis online begeleiding werkt erg goed. Zo kun je altijd je vragen stellen. De collega’s nemen de tijd voor me om dingen uit te leggen en ik kan met vragen altijd bij hen terecht. Als zij niet op kantoor zijn, kan ik ze gemakkelijk bereiken via Teams.

Hoe ervaar je het thuiswerken?

Het is een andere manier van werken waar ik nog wel aan moet wennen. Ik vind het  fijn om met Teams te werken en dat je via dit programma al  je collega’s gemakkelijk kunt bereiken en leert kennen. De directe interactie is helaas niet aanwezig bij het thuiswerken. Voornamelijk met inwerken is het fijn en nodig om toch af en toe op kantoor aanwezig te zijn.

Waarom heb je voor HLB Amsterdam gekozen?

Ik studeer Finance & Control aan de Hogeschool Utrecht. Ik zat in de klas bij Dennis de Jongh, Dave de Ruiter en Chiel Winterswijk. Dennis benaderde mij of ik nog een afstudeerplek zocht. Hij vroeg of ik een keer langs wilde komen op het kantoor in Amsterdam. Zo gezegd zo gedaan. De eerste keer dat ik binnenkwam, had ik gelijk een fijn gevoel. Mooi kantoor, leuke sfeer en een fijn gesprek. Ik had gelijk het gevoel dat ik bij HLB Amsterdam veel kan leren en er genoeg doorgroeimogelijkheden zijn. Ik hoorde goede verhalen en niets bleek minder waar. Ik hoop op een mooie toekomst hier met fijne samenwerkingen.

Waar zie jij jezelf staan over vijf jaar? (op werkgebied)

Ik heb mijn studie Finance & Control bijna afgerond. Het werk bij HLB Amsterdam is mijn eerste werkervaring op financieel gebied. Ik ben begonnen als Junior Assistent Accountant. Over vijf jaar ben ik gespecialiseerd in dit vakgebied, ben ik bezig met het samenstellen van jaarrekeningen voor diverse klanten en geef ik financieel advies.

OOK AAN DE SLAG BIJ HLB NET ALS RUBEN?

Voorwaarden

Privacybeleid

KVK 18232803

BTW NL83028020282

© Copyright - Werken bij HLB