• ERVARINGEN

    HLB | Header | Werken-bij

Werken bij HLB

De mogelijkheden bij HLB zijn minstens net zo divers als de collega’s. Hoe jouw carrière vorm krijgt binnen HLB, heb je zelf in de hand. HLB ondersteunt jou met opleiding, begeleiding, expertise en een collegiale werkomgeving. Een omgeving waarin vertrouwen, deskundigheid en vooruitgang de ingrediënten zijn voor zowel persoonlijk als professioneel succes.

Hoe dat er in de praktijk uit ziet?

ONZE COLLEGA’S VERTELLEN UIT EIGEN ERVARING

Brian, Geerten en Imara | HLB

Brian, Geerten en Imara komen net uit de collegebanken. Ze zijn enthousiast en leergierig, willen graag praktijkervaring opdoen. De lokale oriëntatie en het sociale karakter waren voor hen de belangrijkste redenen om voor HLB te kiezen.

Bjorn Hendriks | HLB

Bjorn en Jan Peter zijn vakmensen met ruime werkervaring. Op het eerste gezicht lijken het twee hele verschillende types. Bjorn is een uitgesproken Brabander, Jan Peter wat meer ingetogen. Maar zodra het over hun werk gaat, blijken ze veel gemeen te hebben: ze hebben passie voor wat ze doen en zijn trots om voor HLB te werken.

Sylvie en Maarten - HLB

Sylvie en Maarten begonnen hun carrière bij grote kantoren als EY, PWC en BDO. Een omgeving waar ze veel hebben geleerd, maar waar ze ook tegen beperkingen aanliepen. Bij HLB vinden ze wat ze daar misten: vrijheid, eigenaarschap over klantrelaties en een informele cultuur, gecombineerd met hoge kwaliteit en een internationaal karakter.

Voorwaarden

Privacybeleid

KVK 18232803

BTW NL83028020282

© Copyright - Werken bij HLB