• Anoeska Kastelijn

    HLB | Header | Werken-bij

ANOESKA KASTELIJN, SECRETARESSE EN DEELTIJD STUDENT FINANCE&CONTROL

‘Mijn naam is Anoeska Kastelijn en ik ben 26 jaar. Ik ben woonachtig in Moergestel.
Drie jaar geleden ben ik bij HLB Van Daal begonnen als secretaresse. Na een jaar werkzaam te zijn geweest als secretaresse ben ik begonnen aan de deeltijd opleiding Accountancy aan de Avans Hogeschool te Breda.’

Drie jaar geleden ben ik bij HLB Van Daal begonnen als secretaresse. Ik heb het hier nog steeds naar mijn zin en mijn interesse in de accountancy is hier dan ook gewekt. Dit heb ik geuit naar mijn leidinggevende en uiteindelijk heb ik via HLB Van Daal zelfs de kans gekregen om een deeltijdstudie Accountancy te gaan volgen aan de Avans Hogeschool te Breda! Dit met het oog om in de toekomst assistent accountant te worden. Na een jaar werkzaam te zijn geweest als secretaresse ben ik begonnen aan deze opleiding. Mijn werkzaamheden als secretaresse heb ik naast me neergelegd en ik ben aangesloten bij het ‘samenstel en advies’ team van regiokantoor Tilburg-WaalwijkIk ben onder begeleiding van ervaren collega’s begonnen met het boeken en verwerken van de dagelijkse administratie van klanten.  

Naarmate de tijd vorderde ben ik ook btw-aangiftes gaan verwerken en bij klanten op locatie gaan werken om daar de wekelijkse administratie te verzorgen. Dit vond ik zó ontzettend leuk dat ik hierdoor begon te twijfelen of assistent accountant wel iets voor mij was, omdat dit meer gericht is op het samenstellen van de jaarrekeningIk ben hierover in gesprek gegaan en ben recent overgestapt naar de opleiding ‘Finance and control’. Ik vond het heel prettig dat HLB Van Daal hiervoor openstond en mij hierin heeft geholpen en begeleid. Hard werken wordt daadwerkelijk beloond bij HLB Van Daal. Als de ambitie en driveveer er zijn, dan zijn er altijd kansen binnen HLB Van Daal. 

 

‘Is de combinatie werk en studie hard werken? Zeker! Discipline, ambitie en doorzettingsvermogen is nodig, maar je krijgt er veel voor terug. HLB Van Daal biedt een fijne studieregeling, goede arbeidsvoorwaarden en wat nog wel het allerbelangrijkste is, is dat de samenwerking en sfeer onderling met collega’s maar ook met de partners heel fijn en persoonlijk is.’

Momenteel werk ik vaak buiten kantoor en ben veelal op locatie bij de klant werkzaam. Hier verzorg ik de administratie, de btw-aangifte en probeer ik samen met de klant eventuele problemen te tackelen. Juist dankzij de combinatie van studie en werken in de praktijk ben ik erachter gekomen wat goed bij mij past. Het is erg leuk om tijdens je opleiding te leren over nieuwe onderwerpen en deze vervolgens terug te zien in de praktijk.

OOK AAN DE SLAG BIJ HLB NET ALS ANOESKA?

Voorwaarden

Privacybeleid

KVK 18232803

BTW NL83028020282

© Copyright - Werken bij HLB