Inhouse ochtend Pro Memorie

Woensdag 9 oktober hebben we Studievereniging Pro Memorie mogen ontvangen bij HLB Blömer.

PM is een studievereniging voor Accountancy & Controlling studenten aan de Rijksuniversiteit Groningen. Pro Memorie is een actieve vereniging met circa 370 leden van wie ongeveer vijfenveertig zich actief inzetten door het organiseren van activiteiten. In het voor- en najaar organiseert Pro Memorie in samenwerking met Accountantsbureaus Inhousedagen voor studenten. Op deze manier kunnen de studenten die aangesloten zijn bij Pro Memorie zich oriënteren op een juiste toekomstige werkgever.

Tijdens deze Inhousedagen staan we stil bij hoe het is om te werken bij HLB Nederland. Frank Verleg trapte de ochtend af met een kort woordje over HLB Blömer en over zijn eigen carrière pad binnen HLB. Vervolgens zijn de studenten meegenomen in een gedeelte IT- en Cybersecurity. Om de studenten goed kennis te laten maken met het dagelijkse werk van HLB hebben we gezamenlijk een caseopdracht gemaakt en gepresenteerd.

Inhouse ochtenden sluiten we altijd af met een netwerklunch. Hier kunnen de studenten kennis maken met diverse accountants, managers, directeuren en ook partners.