• SAMEN WERKEN BIJ HLB BLÖMER

    HLB | Header | Werken-bij

Frank Verleg is partner bij HLB Blömer en sinds een jaar ook bestuurder van HLB Nederland. Voor Frank is het nationale bestuur van HLB een logische vervolgstap in zijn carrière. Het past in zijn ambitie om zich te blijven ontwikkelen en steeds weer nieuwe uitdagingen aan te gaan.

ONTWIKKELKANSEN EN TOPKWALITEIT IN EEN PRETTIGE WERKOMGEVING
Meteen na zijn studie begint Frank bij HLB Blömer. “Twintig jaar geleden koos ik heel bewust voor Blömer, omdat het qua omvang goed paste bij wat ik zocht. Als je een controle doet bij pakweg Philips ben je namelijk op een hele andere manier betrokken dan wanneer je met het MKB werkt. De verantwoordelijkheden, uitdagingen en ontwikkelkansen die daarbij horen, spraken me erg aan.”

Van 2006 tot 2009 werkte Frank, namens HLB Blömer, in Brussel, waar hij in opdracht van de Europese Commissie de besteding van subsidiegelden op onderzoek en ontwikkeling controleerde. “Een hele mooie tijd en een hele interessante aanvulling op mijn carrière. Ik zat in het centraal management team in Brussel met collega’s van allerlei kantoren uit allerlei landen. Samen controleerden we bedrijven en instellingen door heel Europa.”

Na twintig jaar voelt Frank zich bij HLB Blömer nog steeds uitstekend op zijn plek. “De manier waarop we op kantoor met elkaar samenwerken, laagdrempelig, informeel, gemoedelijk en met de nodige humor, past goed bij me. Juist omdat we dat combineren met kwaliteit. Want voor mij is de kwaliteit van het werk het allerbelangrijkste. Klanten topkwaliteit bieden, hen echt vooruit helpen, dat is ons bestaansrecht. Als ik met kandidaten spreek is dat ook waar ik extra op let: heeft iemand die kwaliteit en combineert hij of zij dat met de drive om klanten verder te helpen, om het verschil te maken.”

“Ik vind maatschappelijke betrokkenheid belangrijk, dat stimuleer ik ook in m’n teams. Zo sponsoren we als kantoor lokale en nationale initiatieven, zoals De SportMaatschappij.”

HLB: SAMEN VOORUIT
HLB Blömer is sinds medio 2015 onderdeel van het HLB-netwerk en is daarmee het jongste lid. “We hebben daar toen heel bewust voor gekozen en zijn er uitermate tevreden mee. HLB Nederland werkt nu al goed samen, maar het kan natuurlijk altijd beter. Er is nog veel meer uit te halen. De ontwikkelingen in de laatste anderhalf jaar zijn heel positief. We werken nu bijvoorbeeld gezamenlijk aan het neerzetten van het merk HLB, zowel naar de arbeidsmarkt als naar klanten. Dat maakt ons aantrekkelijker voor topkandidaten en geeft ons de kans om voor nog grotere ondernemingen te werken.”

“Als bestuurslid span ik me dag na dag in om HLB Nederland verder te brengen. Heel leuk om te doen, juist omdat ik me op veel verschillende onderwerpen kan richten: van strategie tot executie. Daarbij heb ik vooral de lange termijn voor ogen. Ik doe het voor de werknemers die nu 25 tot 35 jaar zijn. Dat zijn de toekomstige bestuurders van HLB Nederland. Voor hen wil ik de organisatie zo goed mogelijk achterlaten.”

VERNIEUWENDE PROPOSITIES
Ook binnen HLB Blömer is Frank één van de aanjagers van vernieuwing. “HLB Blömer is een vooruitstrevende club. We lopen voorop binnen ons segment. Dat komt omdat we goed begrijpen wat de markt nu wil, maar ook welke kant die markt de komende jaren op gaat bewegen. Om daar op in te spelen bieden we innovatieve proposities. Zo doen we bijvoorbeeld steeds meer met data-analyse. Ook adviseren we onze klanten over IT, bijvoorbeeld waar het gaat over cybersecurity of de afweging tussen servercapaciteit on premise of in de cloud. Daarnaast gaan we ook steeds meer richting strategische dienstverlening, waarbij we ondernemers helpen met onderwerpen zoals kostenbesparingen, rationalisatie van klantportefeuilles en optimalisaties van cashflow en werkkapitaal.”

ALTIJD VOORUIT
Die drive naar vernieuwing is typisch voor Frank. Stilstand is achteruitgang en zonder uitdaging slaat de verveling snel toe. Nieuwe concepten bedenken, bouwen aan iets groots en zichzelf blijven ontwikkelen, dat is waar hij het voor doet.

Voorwaarden

Privacybeleid

KVK 18232803

BTW NL83028020282