• SAMEN WERKEN BIJ HLB BLÖMER

  HLB | Header | Werken-bij

Werken bij HLB Blömer betekent werken bij een professionele organisatie met volop toekomstmogelijkheden. Samen met circa 90 collega’s ben je werkzaam voor meer dan 1.000 klanten.

Wij zijn groot genoeg om je alle facetten van het vak te laten ontdekken en te kunnen voldoen aan alle noodzakelijke kwaliteitseisen. Daarnaast zijn wij klein genoeg om een open en informele cultuur te kunnen waarborgen. Wij zijn ervan overtuigd dat medewerkers plezier in hun werk hebben als het werk inhoudelijk uitdagend is en de werksfeer goed. Daarom zorgen wij samen met de medewerkers voor een goed evenwicht tussen werken, studeren en privéleven.

Frank Verleg is partner bij HLB Blömer en ook bestuurder van HLB Nederland. Voor Frank is het nationale bestuur van HLB een logische vervolgstap in zijn carrière. Het past in zijn ambitie om zich te blijven ontwikkelen en steeds weer nieuwe uitdagingen aan te gaan.

ONTWIKKELKANSEN EN TOPKWALITEIT IN EEN PRETTIGE WERKOMGEVING
Meteen na zijn studie begint Frank bij HLB Blömer. “Destijds koos ik heel bewust voor Blömer, omdat het qua omvang goed paste bij wat ik zocht. Als je een controle doet bij pakweg Philips ben je namelijk op een hele andere manier betrokken dan wanneer je met het MKB werkt. De verantwoordelijkheden, uitdagingen en ontwikkelkansen die daarbij horen, spraken me erg aan.”

Frank voelt zich bij HLB Blömer nog steeds uitstekend op zijn plek. “De manier waarop we op kantoor met elkaar samenwerken, laagdrempelig, informeel, gemoedelijk en met de nodige humor, past goed bij me. Juist omdat we dat combineren met kwaliteit. Want voor mij is de kwaliteit van het werk het allerbelangrijkste. Klanten topkwaliteit bieden, hen echt vooruit helpen, dat is ons bestaansrecht. Als ik met kandidaten spreek is dat ook waar ik extra op let: heeft iemand die kwaliteit en combineert hij of zij dat met de drive om klanten verder te helpen, om het verschil te maken.”

SAMEN VOORUIT

HLB Blömer is sinds medio 2015 onderdeel van het HLB-netwerk. “We hebben daar toen heel bewust voor gekozen en zijn er uitermate tevreden mee. HLB Nederland werkt nu al goed samen, maar het kan natuurlijk altijd beter. Er is nog veel meer uit te halen. De ontwikkelingen zijn heel positief, we werken bijvoorbeeld gezamenlijk aan het neerzetten van het merk HLB, zowel naar de arbeidsmarkt als naar klanten. Dat maakt ons aantrekkelijker voor topkandidaten en geeft ons de kans om voor nog grotere ondernemingen te werken.”

WERKGELUK

HLB Blömer heeft in 2022 voor het tweede jaar op rij deelgenomen aan het Great Place to Work onderzoek.

Met een score van 89% op de Trust Index heeft HLB Blömer de titel Great Place to Work Certified behaald. Binnen HLB Blömer vinden we het belangrijk om betrokken te zijn bij elkaar, elkaar te stimuleren en te laten groeien. Plezier in het werk is al jaren onderdeel van de missie van HLB Blömer. De balans privé/werk is belangrijk en willen we naast het serieuze harde werken, ook plezier met elkaar beleven.

Met het medewerkersonderzoek van Great Place to Work wordt vanuit een breder perspectief gekeken naar de bedrijfscultuur en wat er bij medewerkers speelt. Met een stijging ten opzichte van 2021 (84%) op de Trust Index zijn wij enorm trots om wederom de titel Great Place to Work Certified te mogen dragen.

Meer weten wat GPTW voor HLB Blömer betekent? Lees hier het interview met Mirella Lenters, manager interne organisatie, nauw betrokken bij het uitrollen van het Great Place to Work onderzoek binnen HLB Blömer.

        ONZE KLANTEN

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Bij HLB Blömer krijg jij de ruimte om jouw talenten te ontwikkelen. Wij ondersteunen je daarbij met o.a. training on the job, een coachprogramma en een Management Development traject. Zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak kan je op deze manier mooie stappen maken. Hoe snel je gaat heb je mede zelf in de hand. Hieronder stellen we een aantal collega’s voor en kom je meer te weten over hun carrière pad en ontwikkeling binnen HLB Blömer.

 • Rico Brand, Senior Accountant Audit

   

  Na het VWO ben ik gestart met het bachelortraject aan Nyenrode gecombineerd met een baan bij de Belastingdienst. Onlangs heb ik de overstap gemaakt naar HLB Blömer en ben ik als assistent accountant begonnen bij het Audit Team. Inmiddels heb ik al heel wat controles meegedraaid en ik krijg hierbij steeds meer verantwoordelijkheden. Naast mijn werk als assistent accountant ben ik topsporter in Taekwon-do. Hiervoor train ik meerdere dagen per week en maak ik onderdeel uit van het Nationaal Team van Nederland. Bij HLB Blömer was direct duidelijk te zien dat ze staan achter een gezonde werk-privé balans. Er wordt echt gekeken naar mijn ambitie en naar wat ik kan. Mijn volgende doel is de stap naar Senior Assistent Accountant te maken.

 • Raymond Pouw, Junior Belastingadviseur

  Tijdens mijn studie Fiscale Economie heb ik als werkstudent al kennisgemaakt met HLB Blömer. Na een klein uitstapje naar de Belastingdienst ben ik bij HLB Blömer aan de slag gegaan als Junior Belastingadviseur. Mijn werkzaamheden zijn heel divers; van een aangifte verzorgen tot het opstellen van een advies. Ook bij complexere vraagstukken vragen collega’s regelmatig mijn mening. Wekelijks bespreken wij actuele casussen met elkaar in ons Vaktechnisch Overleg (VTO). Ik voel mij gezien en gewaardeerd en ik krijg alle kansen om mij verder te ontwikkelen.

   

  Raymond Pouw, Junior Belastingadviseur

 • Jill van Es, Opdrachtleider

   

  Bij HLB Blömer krijg ik de mogelijkheid om er alles uit te halen en ontwikkeling door te maken. Dit kan zowel op vaktechnisch vlak als in het contact met klanten. Wat ik daarnaast zo leuk vind, is de betrokkenheid bij de organisatie. Ik kan namelijk ook andere kwaliteiten inzetten. Zo ben ik lid van de personeelsvereniging, waarbij ik samen met een aantal collega’s leuke activiteiten organiseer. Ook ben ik Social Media ambassadeur. We hebben regelmatig een brainstormsessie om content samen te stellen voor onze communicatiekanalen. Naast mijn werkzaamheden als opdrachtleider kan ik dus ook binnen de organisatie groei laten zien en gaat mijn persoonlijke ontwikkeling volop door.

 • Joyce van Doorn RA, Senior Manager Audit

  Bij HLB Blömer kan ik het moederschap combineren met mijn carrière. Ik maak deel uit van de teamleiding van Team Audit en ik heb daarbij mijn eigen klanten. Het is heel fijn dat ik de ruimte en het vertrouwen krijg om mijn werkzaamheden zelf in te richten. Hierdoor kan ik er ook zijn voor mijn gezin (met twee zoontjes). Ik heb veel geleerd van het Management Development Programma waarbij ik met mijn externe en interne coach heb gewerkt aan mijn persoonlijke doelen. Inmiddels ben ik zelf coach van een aantal collega’s. Ik krijg energie van nieuwe uitdagingen en de komende tijd ga ik mij inzetten binnen de projectgroep Great Place to Work. Onze mooie organisatie nog beter op de kaart zetten, ik heb er zin in.

   

  Joyce van Doorn RA, Senior Manager Audit

 • Johan Verkerk AA, Directeur

   

  Mijn carrière bij HLB Blömer is snel gegaan. In september 2009 ben ik na het behalen van mijn hbo-diploma als Assistent Accountant gestart. Inmiddels heb ik meerdere stappen doorlopen en ben ik onlangs benoemd tot Directeur. Naast de werkzaamheden voor mijn klanten maak ik nu dus onderdeel uit van de directie van HLB Blömer en zo kan ik nog meer meebouwen aan de toekomst van ons kantoor. Daarbij wil ik me vooral richten op een stuk innovatie. Door middel van slimme oplossingen en het gebruik van beschikbare data kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.  Ik heb altijd de kans gekregen om mij op meerdere vlakken in te zetten voor de organisatie. Zo heb ik in de OR gezeten en als Service Manager klantgesprekken gevoerd om inzicht te krijgen in de klanttevredenheid. Die mogelijkheden tot ontwikkeling zijn zo kenmerkend voor HLB Blömer. Alles is bespreekbaar en samen maken we het mogelijk.

HLB BLÖMER BEANTWOORDT ZEVEN STELLINGEN OVER FITHEID

Vijfhonderd kilometer fietsen voor het goede doel, een volleybal-bedrijventoernooi of stevige wandeling, bij HLB Blömer draaien ze er hun hand niet voor om. Het accountantskantoor heeft fitheid op verschillende vlakken hoog in het vaandel staan. We ondervragen algemeen directeur Esther van Huizen en directeur Audit en partner Marc Nederend aan de hand van een aantal stellingen rondom ons thema “Fit”.7

Lees hier het hele artikel

Voorwaarden

Privacybeleid

KVK 18232803

BTW NL83028020282

© Copyright - Werken bij HLB