• SAMEN WERKEN BIJ HLB NANNEN

    HLB | Header | Werken-bij

HLB Nannen kent een lange geschiedenis. Het kantoor is opgericht in Emmen in 1942, het 80 jarig bestaan komt snel dichterbij. Het kantoor werd opgericht door E. Nannen sr, de vader van één van de huidige partners.  In 1973 werd het kantoor na zijn overlijden voortgezet door de 2 oudste zoons, Joop Nannen en Chris Nannen en werd het een RA kantoor. Hierdoor konden de eerste controle klanten worden bediend. Dat was in die tijd zeer bijzonder.

In de jaren tachtig werd het kantoor Groningen aangesloten. In 1988 werd aansluiting gezocht bij het (inter)nationale HLB netwerk, hierdoor is er veel meer slagkracht en kennis en kunde aanwezig dan je bij een kantoor van deze omvang zou verwachten. Op veel terreinen wordt landelijk samengewerkt, waardoor bijvoorbeeld de IT omgeving state of the art is.  En kunnen internationaal werkende klanten ook prima worden bediend.

HLB Nannen heeft een WTA vergunning. De laatste jaren is er een sterke groei in de auditpraktijk en zien we dat medewerkers van Big 4 kantoren graag de overstap maken naar HLB Nannen. De klanten zijn actief in uiteenlopende branches in het MKB, vooral in Noorden en Oosten van het land, van klein tot soms zeer groot. Met 6 fiscalisten aan boord is het duidelijk dat de klanten op fiscaal vlak uitstekend worden begeleid.

Het team bestaat uit ongeveer 30 hoog opgeleide professionals, dat echt voor elkaar klaar staat met heel korte lijnen. Accountants en fiscalisten werken écht samen om de klant zo goed mogelijk te bedienen. Er is een prima mix tussen medewerkers met veel ervaring die al meerdere jaren verbonden zijn en aanstormende talenten. De gemiddelde leeftijd op het kantoor is ongeveer 30 jaar . De huidige partners, Johan Bodde en Bert Nannen, zijn beiden ongeveer 30 jaar betrokken en beiden sinds midden jaren 2000 als partner.

WHAT YOU SEE, IS WHAT YOU GET
Dat wereldwijde netwerk leidt nog niet tot veel internationale mobiliteit voor medewerkers, maar Bert ziet dat in de toekomst best meer gebeuren. “Ik heb eerlijk gezegd de vraag nog nooit gehad, maar ik zou niet weten waarom dat niet zou kunnen.” antwoordt hij op de vraag of iemand uit zijn team een paar maanden naar HLB in Australië kan. “Uiteraard moeten er dan wel wat praktische zaken geregeld worden, maar daar komen we wel uit.”

Dat is typisch Bert: geen mooie verhalen maar gewoon hoe het zit. “What you see, is what you get. Iets kan of iets kan niet. Daar moeten we verder niet moeilijk over doen. Dat is hoe ik werk met mijn klanten en ook met mijn mensen.” Duidelijk, maar ook goudeerlijk. Je weet precies wat je aan hem hebt.

“Bij HLB Nannen bieden wij onze medewerkers een plezierige werkomgeving waarin jouw inbreng en ideeën er wél toe doen. Als je plezier hebt in wat je doet en van elkaar leert, bereik je samen topprestaties.”

Dennis Akkerman

Gert Jan Koppelman behaald RA titel

Onlangs legde Gert-Jan Koppelman de beroepseed af. Van harte gefeliciteerd! In de Eed van de week vertelt hij wat hem trekt aan het werk bij HLB Nannen in Emmen. “Het ene moment controleer je een internationaal concern, het andere moment adviseer je de winkelier om de hoek.”

Voorwaarden

Privacybeleid

KVK 18232803

BTW NL83028020282

© Copyright - Werken bij HLB