• HET HLB NETWERK

    HLB | Header | Werken-bij

HET HLB NETWERK

HLB is een krachtig samenwerkingsverband van vijf onafhankelijke accountantskantoren. Actief in heel Nederland. Onze ruim 425 accountants, fiscalisten, juristen, adviseurs en specialisten delen dagelijks hun expertise met elkaar. Én binnen het wereldwijde netwerk van HLB Internationaal.

We weten wat er speelt in uw regio en in uw markt. Dankzij onze persoonlijke aanpak weten we bovenal wat uw dromen en ambities zijn. Met een gedegen advies en een professionele ondersteuning op maat helpen we u om uw zakelijke en persoonlijke doelstellingen te realiseren. En méér succes te behalen met uw onderneming.

JAN PETER KOK

“Ik werk al heel mijn carrière voor HLB en dat heeft geen moment verveeld. Nieuwe kansen volgden elkaar snel op. Zo zit ik nu in ons Strategieteam, waarin ik samen met de partners de richting van onze organisatie bepaal.”

HLB GLOBAL

HLB is een wereldwijd netwerk van onafhankelijke advies- en accountantskantoren, opgericht in 1969. Met een geschiedenis van innovatie en samenwerking zijn we toegewijd om onze klanten over de grenzen heen te helpen groeien. Met de kracht van ruim 32.000 professionals in 159 landen combineren wij lokale expertise en wereldwijde capaciteit om aan uw behoeften te voldoen. De meer dan 968 HLB member firms zijn lokaal gevestigd met diepe wortels in hun lokale gemeenschap en zijn nauw verbonden met professionals van over de hele wereld.

HLB International wint “Network of the Year”

HLB International is tijdens de Digital Accountancy Awards 2020 uitgeroepen tot “Network of the Year”. Tijdens de virtuele ceremonie op 30 september is de prijs uitgereikt aan HLB International.

Om voor deze onderscheiding in aanmerking te komen, moesten de genomineerden aantonen dat ze winstgevende groeistrategieën hebben behaald, in de branche een erkend en gerenommeerd merk zijn en uitblinken op een aantal belangrijke strategische en operationele gebieden.

In 2019 vierde HLB International haar 50-jarig jubileum, realiseerde een omzetstijging van 7% en de wereldwijde omzet steeg tot US $ 2.93 miljard. De prestatiedoelstellingen die HLB International voor 2020 heeft gesteld zijn bereikt en de nieuwe groeistrategie Shaping our Shared Future is gelanceerd.

Deze prijs is een weerspiegeling van al het harde werken en de toewijding van onze HLB collega’s over de hele wereld. Together we make it happen!

Voorwaarden

Privacybeleid

KVK 18232803

BTW NL83028020282

© Copyright - Werken bij HLB