• DIENSTVERLENING

    HLB | Header | Werken-bij

ACCOUNTANCY

Het verzorgen van administratie, het samenstellen van jaarcijfers en het opmaken van belastingaangiften. Als accountant van HLB verzorg je alles conform de actuele wettelijke eisen. Je zorgt ervoor dat de klant vanzelfsprekend een uitgebreide jaarrekening met toelichting ontvangt. Om aan de deponeringsplicht bij de Kamer van Koophandel te voldoen, lever je de jaarrekening middels SBR (Standaard Bedrijfs Rapportages) aan. Als accountant van HLB ga je echt een stap verder.

AUDIT

Op de afdeling Audit is geen enkele dag hetzelfde. Je geeft adviezen ten behoeve van complexe en uiteenlopende casussen en controleert jaarrekeningposten. Bij ons krijg je al heel snel de kans om je te ontwikkelen tot een sparringpartner voor zowel DGA’s als grote, maar ook regionale MKB-klanten die zich bevinden in uiteenlopende branches zoals productie, handel, en dienstverlenende bedrijven. Doordat we zijn aangesloten bij het netwerk van HLB kan je ook (inter)nationale klanten in je portefeuille hebben. De werkzaamheden variëren van vrijwillige controles tot grote wettelijke controles.

FISCAAL

De Belastingwet is behoorlijk complex en bovendien wijzigen de belastingregels veelvuldig. Als ondernemer is het niet eenvoudig om deze kennis up-to-date te houden en een correcte aangifte in te dienen. Daar komen de fiscalisten van HLB om de hoek kijken. Zij zijn gespecialiseerd in alle facetten van belastingwetgeving. Zowel nationaal als internationaal. Btw, loonbelasting, horizontaal toezicht, belasting in het buitenland, werknemers in het buitenland: onze belastingadviseurs, fiscaal economen en fiscaal juristen beschikken over alle expertise en ervaring om een belastingadvies op maat te geven en een helder antwoord te geven vragen vanuit de klant.

IT-AUDIT & IT-ADVISORY

Informatietechnologie (IT) is onmisbaar geworden voor elke onderneming, maar daarmee groeit ook de afhankelijkheid van interne en externe IT-systemen. De digitalisering binnen de meeste sectoren gaat in hoog tempo, waardoor er zowel risico’s als kansen ontstaan. Onze afdeling opereert op het snijvlak van business, finance en IT. Vanuit onze achtergrond als accountant hebben we ruime ervaring in diverse branches en omdat we zelf ook ondernemer zijn, kennen we het klappen van de zweep.

LEGAL

Juridisch advies maakt risico’s voor ondernemers beter beheersbaar. HLB biedt een uitgebreide legal service voor uiteenlopende zakelijke vraagstukken. Ons team van juristen adviseert ondernemers over ondernemingsrecht, familierecht, insolventierecht, arbeidsrecht, contracten- en verbintenissenrecht en de AVG en privacywetgeving. Met een helder advies staan onze juridische adviseurs ondernemers bij, zodat alles goed is geregeld. Voorkomen is immers beter dan procederen.

Onze klanten

PROFIT

NON-PROFIT

INTERNATIONAAL

Voorwaarden

Privacybeleid

KVK 18232803

BTW NL83028020282

© Copyright - Werken bij HLB