12 mei – Speeddate finance & accounting

In collegejaar 2020-2021 is het weer zover, een nieuwe lichting getalenteerde 4de jaars afstudeerkandidaten van het Institute for Finance & Accounting van Hogeschool Utrecht trekt de wijde zakelijke wereld in op jacht naar de ideale (afstudeer)stageplek.

Vanuit het Praktijkbureau van de opleidingen Finance & Control (FC), Accountancy (AC) en Financial Service Management (FSM) wordt daarom op dinsdagmiddag 12 mei 2020 een speeddate event voor bedrijven en studenten georganiseerd. Het doel van deze middag is een bijdrage te leveren aan enerzijds bedrijven die op zoek zijn naar afstudeerders en anderzijds studenten die op zoek zijn naar een geschikt afstudeertraject.   

Verwachting is rond de 150 studenten. Voor ons als organisatie de uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met dit kersverse talent en ze misschien zelfs al vast te leggen voor een stageperiode komend studiejaar en aansluitend wellicht een mogelijke startersfunctie!

Dit speeddate event is specifiek bedoeld om studenten in contact te brengen met bedrijven zoals HLB die daadwerkelijk afstudeerplaatsen voor komend studiejaar 2020-2021 kunnen bieden.

Speeddaten houdt in dat studenten, op basis van de informatie die u op het bijgevoegde aanmeldformulier verschaft,  zich inschrijven voor een sessie van 15 minuten. In totaal zijn er 5 rondes, waarin telkens een groepje van 3 of 4 studenten aanschuift voor gesprek. Daarnaast verzoeken wij hen een CV te maken. U ontvangt vooraf van ons een overzicht van studenten (max 20) die bij u staan ingedeeld met bijbehorende CV’s.

Wij kijken ernaar uit om kennis te maken met de lichting 4ejaars afstudeerkandidaten van het Instutute for Finance & Accounting.