• ONTWIKKELING

  HLB | Header | Werken-bij

HOE ZIET HET ONTWIKKELPAD OP DE CONTROLEPRAKTIJK ERUIT?

Welke rol je ook vervult binnen HLB, van stagiair tot partner, jouw ontwikkeling staat centraal. We bieden een aantrekkelijke studie-regeling en persoonlijke begeleiding. Zie hier hoe jouw carrière pad eruit kan zien. Voor specifieke vragen kan je vrijblijvend contact opnemen met ons.
 • (AFSTUDEER)STAGE

  Als stagiair zien wij jou als een volwaardig werknemer, waarbij je meedraait met de dagelijkse werkzaamheden zowel bij ons op kantoor als bij onze klanten. Dit betekent dat je administraties voert en jaarrekeningen samenstelt of controleert. Stage lopen in de controlepraktijk of de samenstelpraktijk? Misschien heb je de keuze al gemaakt. Zo niet dan helpen wij je graag bij het maken van je keuze.

 • ASSISTENT ACCOUNTANT

  Jill Lange

  Als Assistent Accountant mag je meteen mee naar klanten. Van kleine familiebedrijven tot grote MKB bedrijven. Zo kom je in aanraking met veel verschillende branches, zoals bijvoorbeeld industrie, transport, horeca, advocatuur, bouw en IT.

   

  ASSISTENT ACCOUNTANT

 • SENIOR ASSISTENT ACCOUNTANT

  Wij vinden jouw studie belangrijk, maar ook de uitdaging in je werk. Je hebt een afwisselende functie en je gaat dagelijks mee naar klanten. Je geeft adviezen ten behoeve van complexe en uiteenlopende casussen en controleert jaarrekeningposten. Bij ons krijg je al heel snel de kans om je te ontwikkelen tot een sparringpartner voor zowel DGA’s als grote, maar ook regionale MKB-klanten die zich bevinden in uiteenlopende branches zoals productie, handel, en dienstverlenende bedrijven.

 • CONTROLELEIDER

  Nick Venhuizen

  Je hebt de nodige kennis en ervaring opgedaan met Audit werkzaamheden en bent toe aan de volgende stap. Wat je zoekt zijn mooie klanten, meer innovatie en jezelf verder ontwikkelen. De stap maken naar strategisch sparringpartner en manager. Maar dan wel in een omgeving met persoonlijke betrokkenheid en een goede work-life balance.

   

  CONTROLELEIDER

 • MANAGER AUDIT

  Als Manager Audit stuur je een Audit-team aan, leid je controles en rapporteer je rechtstreeks aan de verantwoordelijke accountant. De Auditors zien jou als hun leider, lichtend voorbeeld en coach. Je bent zowel controlerend accountant als strategisch sparringpartner voor grote MKB-klanten uit uiteenlopende branches zoals bijvoorbeeld de bouw en installatietechniek, IT-dienstverlening en automotive. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van het HLB-kantoor. Op welk vlak dit is, dat bepaal je zelf. Denk bijvoorbeeld aan digitale innovatie of business development.
 • SENIOR MANAGER AUDIT

  Neeltje van Dalen - van Balen

  Je wilt kunnen schakelen tussen verschillende rollen: vaktechnisch verantwoordelijke, collega, leidinggevende, coach en sparringpartner. Netwerken is voor jou een hobby en door je commerciële instelling vind je het een uitdaging om je (MKB) klantportefeuille verder uit te breiden.

   

  SENIOR MANAGER AUDIT

 • DIRECTEUR

  Je beschikt over een uiteenlopende klantportefeuille en houdt je onder andere bezig met de innovatie van de controlepraktijk. Je wordt gekenmerkt door je professionaliteit, leergierigheid en behulpzaamheid en besteed uitgebreid aandacht aan het werkgeluk en ontwikkeling van de collega’s. Vanuit deze rol ga je een bijdrage leveren om de audit praktijk en de organisatie als geheel verder te laten groeien en ontwikkelen. Je hebt een rol in de directie.

 • PARTNER

  Eddy van Hugten

  Je hebt een eigen klantenportefeuille waar je verantwoordelijk voor bent en weet de klant te voorzien van het beste advies en de juiste begeleiding. Daarnaast houd je je actief bezig met de ontwikkeling en kwaliteit van het team. Ook lever je een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van het accountantskantoor. Er wordt dan ook verwacht dat je op beleidsmatig en strategisch niveau van waarde bent. Als partner heb je een plaats in de partnergroep en een van de doelstellingen is om het kantoor verder te professionaliseren.

   

  PARTNER

GEMIDDELDE WERKWEERK: 35 TOT 40 UUR

Gemiddeld werken de startende accountants uit het audit team ongeveer een dag per week aan hun studie, een dag per week op het HLB-kantoor en drie dagen per week bij de klant. Imara zegt daarover: “De dagen bij de klant zijn we daar meestal met het hele team. Die dagen werk ik samen met controllers van de klant en met mijn teamgenoten om informatie op te halen en te verwerken.” Geerten vult aan: “De dag op het HLB-kantoor besteed ik deels aan overleggen met collega’s, bijvoorbeeld over de projectplanning of over vaktechnische vraagstukken. De rest van de tijd werk ik de bevindingen uit van de locatiebezoeken.”

Cijfers | Studenten & Starters | HLB

Voorwaarden

Privacybeleid

KVK 18232803

BTW NL83028020282

© Copyright - Werken bij HLB