• SOLLICITATIE

    HLB | Header | Werken-bij

STAP 1

ONLINE SOLLICITEREN

De eerste stap naar jouw stage of baan bij een van onze HLB kantoren is een online sollicitatie. Hierbij vragen we je te solliciteren met CV én motivatiebrief. Hierna ontvangen onze recruiters een bericht en beoordelen zij je cv en motivatie en nemen ze contact op om je uit te nodigen voor een telefonische kennismaking.

STAP 2

TELEFONISCHE KENNISMAKING

Als we je CV en motivatiebrief hebben ontvangen nemen we contact met je op om een telefonische kennismaking in te plannen. Hierbij heb je een kennismaking met een van onze recruiters. Zij staan stil bij je CV, motivatie en geven je uiteraard meer uitleg over HLB en de kantoren.

STAP 3

EERSTE KENNISMAKING

Telefonisch hebben de recruiters de functie uitgebreid met je besproken. Nu wil je inhoudelijk meer informatie horen over de functie. Je komt bij ons op eerste kennismaking samen met twee collega’s van de afdeling. Tijdens dit gesprek gaan we inhoudelijk in op de functie en op wie jij bent.

STAP 4

TWEEDE KENNISMAKING

Tijdens je eerste kennismaking ben je inhoudelijk meer te weten gekomen over de functie, het team en de organisatie. Tevens zijn wij meer te weten gekomen over wie je bent en waarom je voor graag voor deze functie in aanmerking komt. Je komt op tweede kennismaking om te kijken of er met de rest (een deel) van het team een klik is.

Sylvie en Maarten - HLB

STAP 5

ARBEIDSVOORWAARDEN GESPREK

Gefeliciteerd! We ontvangen je graag als nieuwe collega binnen de organisatie. Tijdens dit gesprek nemen we de arbeidsvoorwaarden met je door. HR stelt een overeenkomst voor je op en deze zullen we in zijn geheel doorlopen.

HEB JIJ NOG VRAGEN?

Wellicht heb je nog een vraag omtrent de sollicitatie procedure óf wil je hier nog meer informatie over ontvangen. Onze corporate recruiters staan maandag t/m vrijdag voor je klaar. Via onze contacten pagina kun je contact opnemen.

Voorwaarden

Privacybeleid

KVK 18232803

BTW NL83028020282

© Copyright - Werken bij HLB