• ARBEIDSVOORDELEN

    HLB | Header | Werken-bij

De meerwaarde van werk

Iedere week gaan er 425 mensen met plezier naar hun werk bij HLB Nederland. We vroegen hen waarom zij het naar hun zin hebben op hun werk. De antwoorden liepen uiteen van ‘de inhoudelijke uitdaging’ tot ‘persoonlijke aandacht’ en ‘het tafeltennisteam’. Maar er was ook een duidelijke lijn te ontdekken. Meer weten? Lees dan snel verder!

WERKEN IN BALANS

De een is buiten kantooruren onmisbaar op de sportvereniging, de ander heeft een druk gezinsleven. Wie je ook bent, een goede balans tussen privé en werk is belangrijk. En die ruimte krijg je bij HLB, met flexibele werktijden en 30 vrije dagen per jaar. Op kantoor kun je rekenen op vers fruit, echt goede koffie, zit/sta-bureaus, een tafeltennis en -voetbaltafel. Kortom, alles wat jij nodig hebt om vitaal te kunnen werken. Ook zijn er leuke bedrijfsuitjes en activiteiten met collega’s.

BLIJVEN ONTWIKKELEN

Welke rol je ook vervult binnen HLB, van stagiair tot partner, jouw ontwikkeling staat centraal. We bieden een aantrekkelijke studieregeling en persoonlijke begeleiding. Misschien wil je je graag specialiseren, of leiding leren geven. Bij HLB word je gestimuleerd om je eigen ambities waar te maken. Want jouw ontwikkeling, daar wordt heel HLB beter van.

GRENZELOZE MOGELIJKHEDEN

HLB Nederland bestaat uit vijf kantoren met 16 vestigingen. Onderling werken we veel samen en wisselen we expertise uit. Maar de horizon is veel breder. Wereldwijd bestaat het HLBnetwerk uit 745 kantoren in 153 landen op vijf continenten. Je kunt met internationale partners samenwerken aan innovatieprojecten, bijvoorbeeld op het gebied van IT. Ook maakt dit netwerk internationale uitwisseling of doorgroei mogelijk.

ONDER DE STREEP

Natuurlijk kijk je ook naar de harde cijfers. Daarom belonen we jouw inzet niet alleen met een goed salaris, maar ook met een gunstige pensioenregeling, aanvullende premievrije verzekeringen en reiskostenregelingen.

Voorwaarden

Privacybeleid

KVK 18232803

BTW NL83028020282

© Copyright - Werken bij HLB